Image

Trainingen

Op basis van onze jarenlange ervaring met het succesvol produceren van IT oplossingen heeft SpronQ diverse trainingen ontwikkeld.

Wij houden er rekening mee dat iedere (project-) organisatie haar eigen leerdoelen heeft en denken graag mee. Hierbij zien wij het als onze taak om het kennisniveau van onze deelnemers te vergroten: de training moet effect hebben. Onze trainingen hebben een hoog interactief gehalte en kunnen zowel op een centrale locatie, als in company worden georganiseerd.

Deze workshop en training heeft als doel om deze nieuwe werkelijkheid van de Business en IT in kaart te brengen en op een praktische wijze aan te reiken aan de deelnemers.

Van Idee naar IT – Werkwijze Fundamentals is een training die het fundament legt voor een efficiënte samenwerking tussen Business en IT.

De WSO2 Enterprise Service Bus een open source ESB met uitgebreide ondersteuning voor o.a. SOAP, REST, HTTP, JMS, File systems en is compleet configuratie gedreven.

Deze training introduceert de basis DevOps concepten van samenwerking door de gehele stack, om zodoende de DevOps metode van werken te kunnen invoeren binnen de organisatie.