Over SpronQ

Missie

Binnen de huidige context van iedere organisatie kunnen we alleen rekenen op voortbestaan als we onderscheidend, productief en wendbaar zijn. Dit is mogelijk als we bereid zijn een aanpak te omarmen waarbij er vanuit verschillende invalshoeken doelgericht te werk wordt gegaan. SpronQ onderkent 5 essentiële invalshoeken die minimaal aanwezig dienen te zijn om uw strategische intentie waar te kunnen maken op fietsende wijze

 • Samenwerkingsprincipes
 • Governance
 • Van Idee naar IT
 • Wendbare technologie
 • Infrastructuur

Onze principes

Het begint volgens ons allemaal tussen de oren en in essentie is het altijd mensenwerk. Het zit in normen en waarden die we overnemen uit eerdere samenwerking.

 • Samen in de modder en samen in de zon
 • Problemen zijn niet van iemand maar van ons samen
 • Kleine fouten maken om grote te voorkomen
 • Collectief belang in lijn met individuele ambitie
 • Goed voorbeeld doet volgen
 • Wie niet luistert, spreekt niet
 • Oefening baart kunst, blijf oefenen
 • Geduld brengt het mooiste resultaat
 • Respecteer dat niemand perfect is
 • Openheid maakt onschendbaar

Het ontstaan van SpronQ

In 2015 is SpronQ opgericht door Hans van Bommel. Het bedrijf komt voort uit het tevens door hem in 2005 opgerichte bedrijf Oelan. Tien jaar ondernemen geeft de mogelijkheid te leren van fouten en dit is de enige wijze om een sterker systeem te bouwen. Leren zit met name op het vinden van de juiste inhoudelijke lijn gecombineerd met een bestuurlijke lijn die past bij een innovatief bedrijf. Hans heeft als ondernemer ervoor gekozen een sprong te maken naar het bedrijf SpronQ met een inrichting die past bij het naar de markt brengen van zijn visie die hij in de afgelopen 15 jaar heeft ontwikkeld.

Partners

WSO2

WSO2 delivers on the promise of the connected business with the only completely integrated enterprise platform that enables businesses to build, integrate and manage their APIs, applications, and Web services on-premises, in the cloud, and on mobile devices. Leading enterprise customers worldwide rely on WSO2’s award-winning 100% open source platform and its robust governance and DevOps functionality for their mission-critical applications. Today, these businesses represent nearly every sector: health, financial, retail, logistics, manufacturing, travel, technology, telecom and more.

Telecats

Multichannel, social media en het nieuwe werken hebben de manier waarop klanten met bedrijven en organisaties communiceren de afgelopen jaren sterk veranderd. Telefonie oplossingen voor het nieuwe communiceren maken gebruik van Voice over IP, Open standaarden en van innovatieve Taal- en spraaktechnologie toepassingen. Telecats ontwikkelt toonaangevende klantcontactoplossingen. Met onze taal- en spraaktechnologie worden klanten geïdentificeerd, gesprekken geclassificeerd en intelligent gerouteerd. Tevens zijn door onze oplossingen gesprekken goed doorzoekbaar en kan de klanttevredenheid worden gemeten. Tenslotte voorzien we uw kantoor, contactcenter en medewerkers van de nieuwste open source IP-telefonieoplossingen.

Image

Cafienne

Cafienne levert een 100% pure implementatie van de CMMN standaard voor case management. Het product is open source beschikbaar, gebaseerd op nieuwe, open technologie standaarden. Het product gedraagt zich als een “good citizen” in complexe technologische omgevingen, maar heeft tevens een “small footprint” om gemakkelijk mee aan de slag te kunnen gaan. De onderliggende AKKA technologie maakt Cafienne gemakkelijk uitbreidbaar en toe te passen in complexe omgevingen en is bij uitstek geschikt om in cloud omgevingen te worden gebruikt.

OPA

Oracle Policy Automation is een business rules engine die Business users in staat stelt om zeer efficiënt wet- en regelgeving te implementeren en te onderhouden in de bedrijfssystemen en -applicaties.

OpenText Cordys

OpenText Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen. Voor het implementeren van onze flexible IT oplossingen zetten wij OpenText Cordys in.

BedrijfsID

BedrijfsID gelooft in duoschap op inhoud en aanpak, creëert duoschap met de klant, helpt bij visie- en planvorming en begeleidt realisatie en implementatie. Om op een goede manier vanuit vraagstukken naar oplossingen te komen, werkt BedrijfsID vanuit de overtuiging: Zonder inhoud geen plan, Zonder plan geen richting, Zonder richting geen resultaat

BedrijfsID gelooft in verbinding. Verticale verbinding zorgt voor focus en de horizontale verbinding zorgt voor één mindset. BedrijfsID verbindt deze aandachtsgebieden onderling en integraal met ICT.