Op 29 september verschijnt De Verdieping – Waarom bestuurders zouden moeten leren fietsen

Waarom bestuurders zouden moeten leren fietsenNa het succes van DE VERBINDING – IT en de Kunst van het Automatiseren, dat vorig jaar het licht zag, hebben Jo van Engelen en Hans van Bommel een vervolg geschreven. DE VERDIEPING – Waarom bestuurders zouden moeten leren fietsen. Het boekje verschijnt op dinsdag 29 september bij van Duuren Media. Beeldend kunstenaar Tjarko van der Pol heeft wederom de prachtige illustraties verzorgd.

In DE VERBINDING gingen Hans en Jo kort in op de bestuurlijke uitdagingen van organisaties die te maken hebben met IT. Over IT-afdelingen die van alles en nog wat automatiseren en over bestuurders die soms geen idee hebben over de IT binnen hun organisatie. DE VERDIEPING gaat hier nader op in en is niet alleen bedoeld voor IT-ers. Het gaat over moeilijke projecten en organisatievraagstukken en hoe die met een veel grotere kans op succes bestuurd kunnen worden. Het leest gemakkelijk maar biedt een fundamenteel andere kijk op de meeste business-theorieën.

Op dinsdag 29 september wordt het eerste exemplaar van het boekje uitgereikt tijdens een feestelijk event. Vanaf dezelfde datum is het boekje verkrijgbaar via diverse online kanalen, waaronder managementboek.nl. Een preview van het boekje vindt u achter de volgende link: bit.ly/1NXWdxW

Voor meer informatie over het boekje kunt u een email sturen naar info@spronq.com.

Delen: