Boekpresentatie De Verdieping

De VerdiepingGisteravond vond, op Pont 13 in de Amsterdamse Houthavens, de presentatie plaats van het boekje DE VERDIEPING, Waarom bestuurders zouden moeten leren fietsen; het logische vervolg op DE VERBINDING – IT en de Kunst van het Automatiseren, dat vorig jaar het licht zag.

Onder begeleiding van een heerlijk zonnetje werden de aanwezigen getrakteerd op een levendige boekpresentatie die extra feestelijk was omdat tevens de aftrap plaatsvond van het 10-jarig jubileum van Oelan. Hella Hueck leidde ons door het programma en samen met Jo van Engelen en Hans van Bommel, de auteurs van het boekje, nam zij de aanwezigen mee in de essentie van DE VERDIEPING. Het eerste exemplaar van het boekje werd uitgereikt aan Theo Peereboom, voormalig CIO van APG. De diverse programma onderdelen werden afgewisseld met ambachtelijk drumwerk van Hannah Hiemstra. Aan het einde van het programma vond een interactief debat plaats, waarna er nog genoten werd van een hapje en een drankje.

Wij kijken met veel plezier terug op deze avond en bedanken iedereen voor hun aanwezigheid!

Wilt u ook weten waarom bestuurders zouden moeten leren fietsen? En bent u geïnteresseerd in een fundamenteel andere kijk op de meeste business-theorieën? Lees dan DE VERDIEPING, Waarom bestuurders zouden moeten leren fietsen, verkrijgbaar via diverse online kanalen, waaronder managementboek.nl

Voor meer informatie over DE VERDIEPING kunt u een email sturen naar info@spronq.com

Delen: